menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

Zapojte se do soutěže o kvalitní komfortní zimní bundy od Aristonu!

25. 09. 2020

Ariston je globálním odborníkem v oblasti ohřevu vody a vytápění, který nabízí lidem po celém světě výrobky s italským designem, které jsou efektivním a vysoce kvalitním řešením pro domácí pohodlí. Pokud vás čeká rozhodování v oblasti ohřevu vody, vytápění či klimatizace nebo myslíte na budoucnost a zajímáte se o obnovitelné zdroje energie, navštivte webové stránky www.ariston.com/cz.

Ariston je oceňován odborníky a profesionály za úsilí, které vynakládá na zdokonalování návrhu svých výrobků za účelem co nejrychlejší a nejjednodušší údržby a instalace již více než 50 let ve více než 150 zemích světa.

Novou řadou pro oblast vytápění jsou tepelná čerpadla typu NIMBUS S. Ta jsou ve všech komponentech výtvorem společnosti Ariston – od designu po produkt. Hlavním novým technickým rysem produktové řady NIMBUS S je fakt, že změna využívané energie z chladiva na vodu se uskutečňuje v rámci vnitřní jednotky. Výsledkem toho je, že přes potrubí připojené k externí jednotce neteče žádná voda, ale pouze chladivo. NIMBUS PLUS S NET tak zvládne obojí – topit i chladit. S modely COMPACT a FLEX je zároveň možné ohřívat vodu pomocí 180l zásobníku s výměníkem.

Technologie tepelného čerpadla NIMBUS S nastavuje nové efektivní standardy. Všechny modely jsou připraveny splnit energetickou třídu A+++, což je nejvyšší možná energetická třída.

 Soutěžní otázka:

Co značí písmeno S v názvu NIMBUS S:

  1. a) Značí verzi SPLIT
  2. b) Značí verzi SMART
  3. c) Značí verzi SPEED

Správnou odpověď hledejte na https://www.ariston.com/cz/produktova-rada-tepelnych-cerpadel-nimbus

Soutěž bude probíhat do 30. 11. 2020 a vítěze informuje společnost Ariston o výhře e-mailem.