menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

V ARISTONU OSLAVUJEME 91. VÝROČÍ

27. 06. 2022

Letos v červenci oslavíme v Ariston Group neuvěřitelné 91. výročí založení. Historie naší společnosti začala v červenci 1930, kdy Aristide Merloni založil Merloni Industries ve Fabrianu. Od té doby se naše skupina stále rozšiřovala a dnes se pyšníme označením jednoho z globálních lídrů v sektoru ohřevu vody s tepelnými čerpadly, kotlů a tepelných čerpadel pro topení.

Naše společnost má nyní sedmdesát poboček ve čtyřiceti dvou zemích. Každým rokem prodáme milióny produktů a naši zaměstnanci poskytují zákazníkům po celém světě rozsáhlou řadu inovativních a energeticky úsporných ohřívačů vody, plynových kotlů. tepelných čerpadel či termostatů navržených tak, aby zlepšily a zjednodušily domácí život. Zároveň se vyznačujeme pokročilým výkonem, kvalitou a péčí nejen o domov zákazníků ale i planetu.

Několik let již fungujeme na vlně zelených produktů. Kromě úspor na financích a energiích nabízíme i řešení, která jsou šetrná k životnímu prostředí. Zaměřujeme se na vývoj technologií a řešení pro obnovitelné energie a v návaznosti na to samotné využívání obnovitelných zdrojů propagujeme.

Přes devadesát let je naším cílem učinit svět příjemnějším místem, a tento závazek si stále svědomitě střežíme. Dnes bychom podobný závazek nazvali udržitelnost, odbornost, péče o zákazníky a integrita. V Aristonu věříme, že udržování zmíněných principů nám udává ten správný směr.

Své místo na trhu si udržujeme i díky využívání těch nejnovějších technologií, které se vyznačují nejen ověřenou účinností, ale také nezaměnitelným designem. Zákazníci Aristonu tak nejvíce oceňují zmíněné významné úspory na svých účtech za elektřinu a zajištěný tepelný komfort, který lichotí jejich domácnostem.

Devadesáté první výročí jen podtrhuje, že v Aristonu odvádíme práci svědomitě a se správným záměrem. Abychom potěšili vás i vaše klienty, připravili jsme narozeninové překvapení, které vás ohromí svým designem i výkonem. Rozhodně se máte se na to těšit.