menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

NOVÝ ROK, NOVÉ VÝZVY

27. 01. 2023

Společnost Ariston Thermo úspěšně vstupuje do nového roku jako lídr na trhu s elektrickým ohřevem vody v Česku a na Slovensku. A to i díky vám!

 

Rádi bychom touto cestou poděkovali za vaši dosavadní spolupráci s naší společností Ariston Thermo. Díky vaší podpoře jsme se stali lídrem na českém a slovenském trhu v oblasti elektrického ohřevu vody a úspěšně se rozvíjíme i v oblasti obnovitelných zdrojů.

Minulé roky byly plné výzev, ale společně jsme je zvládli a dokázali jsme úspěšně rozvíjet naše obchodní aktivity, přestože jsme se museli vyrovnávat s různými složitostmi a neočekávanými situacemi. Obchodní spolupráce je nejen velmi stabilní, ale má i dobrou dynamiku a potenciál růstu, zejména v oblasti obnovitelných zdrojů s ohledem na nové výrobky a nové trendy na našich trzích.

Ještě jednou děkujeme za vaši podporu a těšíme se na další spolupráci. Věříme, že rok 2023 přinese mnoho zajímavých příležitostí a posunů. 

S pozdravem, Ariston Thermo