menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

NOVÉ – TEPELNÁ ČERPADLA V KASKÁDĚ

04. 05. 2023

Dosud tepelná čerpadla řady NIMBUS R32 byla omezena pouze na instalace jediné jednotky. To se co nejdříve změní. Vývojový tým ARISTON úspěšně ukončil vývoj vlastního řídícího systému pro kaskády tepelných čerpadel. Kaskádová řešení tepelných čerpadel jsou již úspěšně nasazeny v reálném provozu v několika zemích EU.

A kam se tepelná čerpadla v kaskádě hodí? Kandidátem jsou bytové domy, obchodní a kancelářské objekty, penziony, hotely nebo výrobní objekty. Zkrátka všechny budovy s větší tepelnou ztrátou, které jedno tepelné čerpadlo neutáhne.

CASCADE MANAGER R32 je produktem vlastního vývoje a výroby Ariston, který maximálně využívá vlastností a možností tepelných čerpadel Ariston.

Součástí dodávky sestavy je vlastní kaskádová regulace v plastové rozvodnici, kaskádové teplotní čidlo a ovládací jednotka s displejem. Jednotka nabídne jednoduchou instalaci, rychlé uvedení do provozu a přehledné nastavení v českém jazyce.

Nová kaskádová regulace CASCADE MANAGER R32 nabídne:

  • 2 až 5 tepelných čerpadel v kaskádě s maximálním výkonem do 75 kW
  • Kaskádu topení, chlazení a ohřev teplé vody
  • Univerzální řešení pro systémy tepelných čerpadel SPLIT i MONOBLOK
  • Ohřev teplé vody centrální nebo pomocí více zásobníků
  • Optimalizace funkce kaskády – vysoký regulační rozsah kaskády, postupné odmrazování jednotek pro zajištění trvalé dodávky tepla
  • Možnost dálkového dohledu pro obsluhu a servis prostřednictvím aplikace Ariston Net

Kaskádová regulace ARISTON se záhy stane volitelným příslušenstvím pro všechna tepelná čerpadla NIMBUS NET R32 a výrazně rozšíří aplikační možnosti tepelných čerpadel NIMBUS NET R32 Veškeré Vaše dotazy k možnostem a aplikaci kaskády Vám rádi zodpovíme, proto se na nás neváhejte s vašimi otázkami obrátit.