menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

Nimbus NET R32

08. 07. 2022

V Ariston Group jsme vám a vašim zákazníkům nadělili k 91. výročí designovou novinku, která ohromí spolehlivostí a zatím nejlepší energetickou náročností ve své třídě se sníženým dopadem na životní prostředí.

Jedná se o nové tepelné čerpadlo Nimbus NET R32, který představuje elegantní a vysoce účinné řešení pro udržitelné vytápění, chlazení a ohřev vody. Dosahuje tak maximálního pohodlí tím nejpohodlnějším způsobem a zároveň snižuje účty a ekologickou stopu.

Jeho výkon a prémiový design uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Vyniká elegancí, o kterou se postaral italský designér Umberto Palermo, a inteligentním systémem, díky kterému se snadno a intuitivně ovládá na dálku ze smartphonu pomocí aplikace Ariston NET, ať jste kdekoli.

S novou funkcí Inteligentního plánování využívající umělou inteligenci se aplikace může učit z vašich návyků a poskytovat vlastní týdenní plán, který se neustále přizpůsobuje, aby vyhovoval vašim měnícím se potřebám. Aplikace Ariston NET také nabízí bezproblémovou integraci s hlavními řešeními IoT a systémy hlasového ovládání, které umožňují spravovat váš Nimbus NET R32 pomocí vašeho hlasu.

Nimbus NET R32 nabízí celou řadu řešení, ze kterých si můžete vybrat. Je připraven uspokojit nejrůznější potřeby a požadavky. S rozsahem výkonů od 3,5 kW do 15 kW při použití jedné venkovní jednotky a až 75 kW jako kaskádového systému je vynikající volbou pro rodinné domy, kolektivní bydlení a světlo komerční aplikace. Nový Energy Manager 2.0 umožňuje propojit až 5 venkovních jednotek v kaskádovém systému.

Nádrž na TUV je k dispozici ve 3 objemech: 200 L, 300 L nebo 450 L. I venkovní jednotku si můžete vybrat z různých velikostí, buď 35, 50, 80 120 nebo 150. Všechny typy a velikosti jsou připravené k montáži do integrovaného systému a lze je chytře propojit s více typy externích tepelných systémů.

Věříme, že vás tato novinka na trhu zaujala a bude dobrým pomocníkem.