menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

NECHTE ZA VÁS TOPIT UMĚLOU INTELIGENCI

25. 10. 2022

Nová technologie kondenzačních kotlů One+ NET se zabudovanou umělou inteligencí, Wi-Fi a novými pokročilými funkcemi vašim zákazníkům poskytnou nejen kvalitu, ale i šetrné a účinné vytápění i v extrémních podmínkách. Seznamte se s novinkou, umožňující spalování s příměsí vodíku a tak nízkou hlučností, kterou snese i knihovna.

Nové kondenzační kotle One+ NET vynikají nejen svým elegantním italským designem s hi-tech materiály, ale především snadným ovládáním a velmi šetrným a úsporným provozem. Všechny tyto kotle nabízejí vestavěnou Wi-Fi kompatibilitu a intuitivní ovládání skrze aplikaci. Velkou výhodou u této novinky jsou také nabízené možnosti umělé inteligence, která se sama stará o úsporný a účinný chod kotle ze zkušeností, které při používání čerpá. 

Pohodlí a nové technologie doprovází i velký důraz na kvalitu. One+ NET kotle jsou navrženy tak, aby zajistily spolehlivou funkčnost a výkon i v extrémních podmínkách. Pevné, odolné a patentované materiály XtraTechTM z nerezové oceli zaručují dlouhou životnost a ty nejvyšší standardy kvality.  

Kotle One+ Net jsou perfektní volbou, pokud vy nebo vaši zákazníci hledáte šetrné a zároveň výkonné vytápění domova. Tepelný komfort bez namáhavého spravování zajišťuje zcela nový Ignition-System+, který automaticky detekuje charakteristiky plynu. Díky této technologii zlepšuje a zároveň reguluje výkon spalování. Mimo jiné tato řada obsahuje příslušenství detekující data o venkovní teplotě z internetu a energetická náročnost splňuje požadavky A+.  

Udržovat teplo bez starostí, účinně, a navíc šetrně nebylo nikdy snazší. Objevte novou řadu kondenzačních kotlů ONE+ Net a nebudete litovat. 

Alteas ONE+ NET 

Kotel s LCD displejem s vysokým rozlišením a intuitivním menu uživatelům zajišťuje pohodlné ovládání. S chytrou konektivitou+ je také možné ovládat nastavení hlasovým ovládáním pomocí Amazon Alexa a Google Assistant nebo skrze mobilní aplikaci. Vyniká i v intenzitě vnímaného hluku, která je snížena o 50 %. 

Nový Ignition Control System+ zajišťuje konstantní topný výkon a především bezpečnost za jakýchkoli podmínek. Flow Control System+ zase zaručuje stejnou úroveň vytápění v každé místnosti a o automatické řízení tlaku v systému se stará Hydro Sensor Systém, který vás včas upozorní, když je vyžadováno naplnění systému.