menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

Letní soutěž: Lajkuj a vyhraj!

01. 07. 2020

Vyhrajte moderní elektrický ohřívač vody se suchým topným tělesem Velis Evo Dry! Ušetří Vám elektrickou energii i peněženku, a navíc vypadá skvěle. Stačí se zúčastnit prázdninové lajkovací soutěže, v níž budeme o 3 tyto úsporné parťáky do domácnosti hrát.

Jak na to?

Snadno. Podmínky soutěže jsou naprosto jednoduché. Jste-li instalatér z našich řad a zároveň jste zapojený do věrnostního programu MyAriston, nic nebrání tomu, abyste se soutěže zúčastnil.

Jdete do toho? To je dobře! Navštivte facebookovou stránku Ariston Czech republic a staňte se naším fanouškem. Stejně tak olajkujte i příspěvek týkající se této soutěže a… to je vše. Skutečně, je to tak jednoduché.

Jakmile facebookovou stránku i příspěvek označíte „To se mi líbí“, získáte odměnu 5 bodů ve věrnostním programu MyAriston a automaticky Vás zařadíme do slosování o 1 ze 3 elektrických ohřívačů Velis Evo Dry.

Kdy se můžete do soutěže zapojit?

Soutěž probíhá během letních prázdnin, a to přesně od 1.  7. do 31. 8. 2020. Po ukončení soutěže vylosujeme 3 šťastné výherce, které následně budeme nejpozději do 9. 9. 2020 kontaktovat e-mailem.

Tak už na nic nečekejte a zapojte se do hry!

Přejeme Vám hodně štěstí a těšíme se na Vaši účast!

Tým Ariston CZ