menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

JAK USPOŘIT AŽ 80 % ELEKTRICKÉ ENERGIE S TEPELNÝMI ČERPADLY NUOS?

29. 08. 2022

Seznamte se s NUOS, novinkou na trhu, která díky pokrokové technologii tepelného čerpadla mění teplo okolního vzduchu ohřívače na energii ohřívající teplou vodu v zásobníku. Ve srovnání s tradičním elektrickým ohřívačem vody ušetří vám i vašim zákazníkům až 80 % elektrické energie.  

Všechny výrobky NUOS mají uživatelsky velmi snadné ovládaní pomocí přehledného displeje, různé pracovní režimy a možnost nastavení časových programů. Mnoho zákazníků také oceňuje velmi krátkou dobu ohřevu vody a tichý režim pro noční provoz, který má většina NUOS výrobků. 

PROČ DOPORUČUJEME NUOS? 

Monoblokové ohřívače NUOS lze snadno nainstalovat do vnitřních prostor rodinných domů, provozoven či dílen, kde díky svému nadčasovému designu nebude rušit estetiku místnosti. Velkou výhodou je, že vzduch pro tepelné čerpadlo může být přiveden z vnitřních i venkovních prostor. Chladný vyfukovaný vzduch pak lze odvádět do vnitřních i vnějších prostor podle potřeby.  

Mimo jiné také dokáže ohřát vodu za necelé 4 hodiny až na 62°C, což je v porovnání s konkurencí nejkratší čas potřebný pro natopení. Díky nejmodernější technologii také ve srovnání s běžnými elektrickými ohřívačemi shodného objemu dokáže při ohřevu uspořit až 80 % elektrické energie. Šetrně tedy přistupují nejen k vaší peněžence, ale i k přírodě, jelikož se jedná o velmi energeticky úsporné produkty, které nám pomáhají s udržitelnějším smýšlením i světem. 

 VARIANTY NUOS PRODUKTŮ 

NUOS monoblokové ohřívače vody mají více variant, aby si mohl z nabídky vybrat opravdu každý. Vybrat si můžete produkt s možností zapojení vzduchového potrubí na straně sání, výfuku nebo současně sání i výfuku. K dispozici je několik řešení, které lze vybrat právě podle vedení vzduchu či přidaných příslušenství, jako je zabudovaná Wi-Fi pro ovládání přístroje a nastavování režimů i týden dopředu.  

 Zjistěte více o produktech NUOS, které se vyznačují svou účinností, profesionalitou a kvalitním provedením všech dílů. Díky prvotřídnímu servisu, který nabízíme, se můžete spolehnout i na dlouhou životnost a především bezpečnost produktu.