menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

Elektrický zásobníkový ohřívač vody Velis Evo – revoluce v ohřevu vody

20. 06. 2023

Chytré řešení pro váš domov
Pokud hledáte řešení, které nezabere mnoho místa a přesto dokáže dodávat velké množství horké vody, je elektrický zásobníkový ohřívač vody ideálním řešením. Nejenže ve vaší domácnosti zabere méně místa, ale představuje také udržitelnou alternativu k zastaralým bojlerům.

Klíčové vlastnosti Velis Evo
Velis Evo, navržený Umbertem Palermem se vyznačuje špičkovými technologickými liniemi a materiály. Díky svému italskému designu je mimořádně tenký (hloubka 27 cm) a dokáže bez problémů zapadnout do každé koupelny.

Velis Evo je vybaven technologií dvojité nádrže: ohřívá vodu rychleji než tradiční ohřívač vody. Každá nádrž je vybavena specifickým topným tělesem, a proto může být ohřívána samostatně, což zaručuje ideální množství vody vždy připravené k použití. Tato konkrétní technologie vám umožňuje získat dostatek horké vody na sprchování za pouhých 50 minut

Další klíčovou vlastností je jeho energetická účinnost. Inovativní funkce ECO Evo se učí z vašich zvyklostí a pamatuje si, kdy a kolik teplé vody používáte, aby vám ji poskytla přesně tehdy, kdy je potřeba. Ušetří až 14 % účtů za energii.

Jednou z nejpozoruhodnějších vlastností těchto ohřívačů vody je jejich inteligentní displej. Na digitálním displeji vidíte, za jak dlouho si můžete dopřát další sprchu.

Kromě toho je ohřívač vody Velis Evo Wi-Fi vybaven inteligentním připojením Wi-Fi. Díky aplikaci Ariston Aqua NET si můžete naplánovat příští horkou sprchu pomocí svého chytrého telefonu, ať jste kdekoli. Aplikace umožňuje upravovat nastavení ohřívače vody, kontrolovat spotřebu energie a šetřit energii i peníze.

Tři velké výhody elektrického ohřívače vody:
1. Dostupnost teplé vody
Dostatek teplé vody, kdykoliv si naplánujete! Nejenže si můžete nastavit teplotu vody podle svých představ, ale na základě vašich
vstupních údajů (které lze naprogramovat) naše technologie vodu ohřeje, kdy si přejete. Tato výhoda znamená, že teplá voda je dodávána ve správný čas a lze ji snadno regulovat.

Díky okamžitému přístupu k teplé vodě můžete regulovat její teplotu, aniž byste s ní plýtvali. Snižujete tak spotřebu nejen energie, ale také účtů za energie.

2. Technologie odolná vůči budoucnosti
Ve světě, který se snaží snížit svou uhlíkovou stopu, se podílejte na pozitivní změně. Instalací elektrického zásobníkového ohřívače vody jste rozhodně na správné cestě.
Kromě toho, že voda je ohřívána udržitelným způsobem, dochází také k menšímu plýtvání vodou vzhledem k technologii, která ví kdy a kolik vody je potřeba ohřát.

3. Úspornost a dlouhá životnost ohřívače
Produkt disponuje titanovou nádrží, která zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči korozi.