menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

ELEGANTNÍ NOVINKA – TERMOSTAT SENSYS HD

14. 11. 2022

Nová řada termostatů Sensys HD je navržena tak, aby všem svým uživatelům pomohla dosáhnout co největšího pohodlí tím nejefektivnějším způsobem. A to právě díky optimalizaci spotřeby energie. Vyznačuje se elegantním designem, který sluší každému interiéru.

Díky snadnému ovládání a velmi pokročilým možnostem inteligentního připojení tento termostat umožňuje všem uživatelům prožít opravdový zážitek z vytápění pomocí vícezónového ovládání. Lze také programovat i více teplot najednou.

Intuitivní ovládání zjednoduší všem uživatelům každodenní život s absolutní přesností a vytouženým komfortem. Jeho další funkcí, kromě dotykového displeje se širokou barevnou škálou, je i ovládání pomocí hlasu. Jakmile tuto inovaci člověk vyzkouší, hned si ji zamiluje. Díky jeho elegantnímu designu z těch nejlepších materiálů bez pochyby zapadne do každého domova.

Pokročilé možnosti inteligentního připojení, optimalizace šetření energie a moderní design. Termostaty Sensys HD jsou jednoduše skvělou volbou.

Další informace se dozvíte zde.