menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

ARISTON PŘIJÍMÁ VÝZVU – PŘINÉST KOMFORT, PO KTERÉM VŠICHNI TOUŽÍME

03. 03. 2023

Chytrá konektivita, která ulehčí život vám i vašim zákazníkům.

V dnešní době, kdy je chytrá technologie stále běžnější, se výrobci ohřívačů vody snaží přizpůsobit a nabídnout svým zákazníkům možnost využívat tyto výhody i v běžném domácím prostředí. ARISTON se rozhodl přijmout výzvu a přinést zákazníkům takový technologický komfort, po jakém všichni toužíme. A právě proto naše výrobky disponují chytrou konektivitou pro kotle a tepelná čerpadla ovládané pomocí aplikace Aqua Ariston a pro ohřívače vody Ariston Net.

Aqua Ariston

Jedná se o aplikaci, která umožňuje uživatelům jednoduchý a intuitivní přístup ke všem funkcím tepelných čerpadel a kotlů ARISTON přímo z mobilního zařízení. S touto aplikací lze nastavit teplotu ohřevu vody, ovládat režimy ohřevu a sledovat spotřebu energie. Navíc je možné nastavit režimy ohřevu pro různé časy v průběhu dne a v průběhu týdne, což umožňuje uživatelům plnou kontrolu nad ohřevem vody a úsporu energie.

Ariston Net

Aplikace, která umožňuje uživatelům sledovat své spotřebiče přes internetové připojení. Tato aplikace nabízí uživatelům informace o stavu ohřívače vody, jako je teplota vody, čas ohřevu, spotřeba energie a údaje o údržbě. Ariston Net také poskytuje uživatelům možnost připojení dalších zařízení k ohřívači vody, jako jsou solární nebo fotovoltaické panely.

Chytrá konektivita

Díky chytré konektivitě ohřívačů vody ARISTON jsou uživatelé schopni řídit své spotřebiče z prakticky jakéhokoli místa a přístupového zařízení. Navíc mohou snadno monitorovat svou spotřebu energie a účinně plánovat ohřev vody podle svých potřeb a preferencí. To umožňuje uživatelům ušetřit peníze a zároveň přispět k ochraně životního prostředí.

Chytrá konektivita výrobků ARISTON prostřednictvím aplikací Aqua Ariston a Ariston Net je tedy velmi užitečná pro uživatele, kteří hledají způsob, jak efektivně řídit svou spotřebu energie a snížit své náklady na energie. V těchto aplikacích jsou k dispozici zprávy a notifikace, které umožňují uživatelům rychle reagovat na problémy a upozornění na údržbu. Díky této funkci mohou uživatelé být vždy v obraze ohledně stavu svého ohřívače vody, tepelného čerpadla či kotle a přijmout opatření včas, aby předešli větším problémům.

Všechny funkce a možnosti, které nabízí chytrá konektivita výrobků ARISTON znamenají, že uživatelé mohou mít plnou kontrolu nad svým spotřebičem a úspěšně řídit spotřebu energie. Navíc se tímto způsobem mohou připojit ke stále se rozvíjejícímu světu chytré technologie a využít všech výhod, které s sebou přináší svět ARISTON.