menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

Akce pro obchodní partnery Kutná Hora

06. 09. 2022

Ve čtvrtek 1. 9. 2022 Ariston pořádal akci pro jeho nejbližší obchodní partnery, a to v prostorách nového městského parku GASK, který sousedí s dominantou Kutné Hory, chrámem sv. Barbory.

Předmětem akce bylo představení nové řady tepelných čerpadel Nimbus Net R 32 a energicky úsporných produktů Ariston. Dalším bodem prezentace byla i krátká edukativní přednáška s tématem srovnání několika typů chladiv, která se používají v plášti tepelného čerpadla. Za erudovaný výklad děkujeme panu Lomovi, který nás tématem provázel.

Slunečné a teplé počasí přálo i odpolednímu programu, během kterého si tým Aristonu rozdělil obchodní partnery do několika týmů a sbíral body na jednotlivých stanovištích pevnosti Boyard. Za nasbírané body si týmy nakoupili materiál na konstrukci formule, kterou měli za úkol i atraktivně nazdobit a na závěr se ve formuli i projet. Týmy s nejhezčími a nejrychlejšími formulemi si ze soutěže odnesly medaile.

Večerní program se nesl v duchu Casina Royal a účastníci akce si tak měli možnost vyzkoušet několik her v mobilním kasinu.

Všem za účast moc děkujeme a těšíme se brzy na další akci!

 

 

Tým Ariston