menu menu

Montujete-li kondenzační kotle Ariston, sbírejte prostřednictvím našeho partnerského programu body, za které si vyberete odměnu dle Vašeho výběru.

ariston, odměny, věrnostní program

13. 12. 2022 PROBĚHNE POSLEDNÍ LETOŠNÍ SEMINÁŘ PRO MONTÁŽNÍ ORGANIZACE

23. 11. 2022

Již 13. 12. 2022 proběhne v našem školícím centru poslední letošní seminář o montážích tepelných čerpadel ARISTON. Zúčastněné čeká nejen mnoho užitečných informací, ale také občerstvení a příjemná společnost.

Během semináře se společně podíváme na zoubek tepelným čerpadlům NIMBUS a NIMBUS R32. Dále nás budou čekat informace ohledně kombinace tepelného čerpadla NIMBUS HYBRID s plynovým kotlem nebo jak správně využívat a zapojit tepelné čerpadlo NUOS a NUOS PRIMO pro ohřev teplé vody. 

Mimo jiné si představíme výrobkovou řadu, popovídáme si o požadavcích na elektrické připojení nebo o montáži venkovních jednotek či o omezujících podmínkách, které můžou nastat. Je toho ale mnohem více! Nenechte si ujít tuto událost, která posune vaše znalosti na další level. 

Celý program začíná 13. 12. 2022 od 9:15 a končí ve 14:00. Možnost přihlášení a registrace je možno na emailu bohumil.plachy@ariston.com nebo na telefonu 778 784 824. 

Jak takové školení vypadá, se můžete dozvědět zde.

Občerstvení nebude chybět! Těšíme se na vás!